Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 54 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Nationale kraanwaterdag: een feest voor 24.000 Limburgse kinderen

Afgelopen woensdag, 25 september 2024, hebben maar liefst 24.000 Limburgse kinderen deelgenomen aan de Nationale Kraanwaterdag – een feestelijke dag die volledig in het teken stond van kraanwater! Deze dag is bedoeld om kinderen bewust te maken van het belang van kraanwater voor hun gezondheid en de voordelen van duurzaam watergebruik.

De leerlingen van OBS Aan De Roer in Roermond hadden een extra bijzondere ervaring. Hier vond de Limburgse aftrap van Nationale Kraanwaterdag plaats, met een officiële opening en interactieve lessen van WML watermakers. De kinderen van groep 1 tot en met 8 kregen op speelse wijze uitleg over hoe belangrijk kraanwater is voor hun gezondheid én hoe ze zuinig met water kunnen omgaan.

"Vandaag zetten we niet alleen ons drinkwater in het zonnetje," vertelt een van de WML watermakers, "maar we leren de kinderen ook hoe kraanwater de ideale, duurzame dorstlesser is én hoe ze er nog slimmer mee kunnen omgaan."

Dankzij deze educatieve dag weten duizenden kinderen nu waarom kraanwater zo gezond is en hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.