Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 51 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Kookadvies voor Grubbenvorst en omgeving

Tijdens een reguliere controle is er helaas een lichte verontreiniging met E. coli aangetroffen in het drinkwater. Daarom adviseren we klanten in Grubbenvorst en omgeving het drinkwater 3 minuten te koken voordat het gedronken of gebruikt wordt.

Het kookadvies geldt voor 13.750 huishoudens in (gedeeltes van) de gemeenten Venray, Bergen en Horst aan de Maas. Kijk op deze plek voor meer informatie, met onder andere een lijst van kernen en een lijst met postcodes. Hier houden we de meest actuele informatie bij.

Waarom dit kookadvies?  
WML wil geen enkel risico nemen met de gezondheid van haar klanten. Daarom geldt er vanaf dit moment uit voorzorg een kookadvies voor drinkwater dat gebruikt wordt voor consumptie.  

WML doet er alles aan om de beste kwaliteit drinkwater aan haar klanten te leveren. Het water wordt daarom 365 dagen per jaar gecontroleerd. Ondanks dat er een lage concentratie E. coli is aangetroffen, nemen we geen risico. Mensen met een verminderde weerstand zouden kans kunnen lopen op maag- en darmklachten.
 

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.