Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 48 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Limburgs drinkwater lest de dorst van alle Venlopers

Alle Venloop deelnemers, zo’n 20.000 hardlopers en 6.500 wandelaars, kunnen ook dit jaar weer rekenen op Limburgs drinkwater. Of deelnemers nu 5 km hardlopen, een halve marathon rennen of deelnemen aan één van de wandeltochten, ze worden door WML ondersteund bij hun prestatie. Natuurlijk met gratis drinkwater aan de start, finish én onderweg.

Goed hydrateren

Voldoende drinken vóór, tijdens en na het hardlopen of wandelen is namelijk erg belangrijk. Elke sporter gaat zweten en daardoor verliest het lichaam vocht. Vocht dat spieren nodig hebben om goed te presteren. Limburgs drinkwater zorgt ervoor dat iedereen tijdens de Venloop goed gehydrateerd is en blijft.

Venloop kidsmiddag

Naast het lessen van de dorst van alle Venlopers, is WML ook aanwezig op de Venloop kidsmiddag. Deelnemende kinderen worden ondergedompeld in de wereld van drinkwater. Door leuke waterproefjes uit te voeren, leren ze spelenderwijs meer over het water thuis uit de kraan.

Water for Life

Voor alle deelnemers aan de Venloop is het vanzelfsprekend dat er iedere dag voldoende en betrouwbaar drinkwater uit de kraan komt. Helaas is dat niet voor iedereen op de wereld het geval. Daarom dank aan alle Venlopers die gedoneerd hebben aan Water for Life. Met deze bijdrage kan de stichting weer mensen elders op de wereld toegang geven tot schoon drinkwater.

WML wenst alle sporters én toeschouwers een succesvolle en plezierige Venloop toe.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.